Live Events

Samen leren en nadenken is niet alleen handig en effectief, maar vooral heel gezellig. Want eerlijk is eerlijk, soms is het leven voor bewuste paardenmensen best eenzaam. Als jij altijd wordt gezien als de 'softie' van stal, is het fijn om eens in een groep gelijkgestemden te zijn!

Ik organiseer populair-wetenschappelijke seminars rond mijn eigen woonplaats Bergen op Zoom. Op uitnodiging reis ik door heel Europa naar stallen, congressen, educatiecentra en workshops om te spreken over paardentraining, vriendschap en welzijn.

Seminar in Bergen op Zoom - De Pijn van de Agressor

Voor wie?

Dit is heel simpel. De events zijn voor iedereen die van paarden houdt. Voor iedereen die weet dat er altijd meer is dan je nú weet.

Of je nu je hele leven al paarden hebt gehad, je eerste paard gekocht hebt, instructeur, fysiotherapeut, manegeruiter, dierenarts of staleigenaar bent.

Zolang je open staat voor nieuwe kennis, komt het hier goed!

Clinic of presentatie bij jou op stal?

Staat jouw stal of manege open voor iets anders? Dan kom ik graag langs. Ik heb zelf een projector en een scherm, dus we hebben alleen een stopcontact nodig. De dag duurt van 10.00 uur tot 16.30 uur en er mogen zoveel mensen komen als jij wil.

Jij bepaalt het onderwerp en de invulling van de dag. We kunnen de dag met of zonder paarden houden. Mijn merrie Joy komt niet mee, dus we werken altijd met jullie paarden. 

Event bij jou op stal?

Mogelijke onderwerpen

Nazomercursus

Deze cursus bestaat uit vijf onderdelen van ieder twee uur. Ik heb deze cursus een paar keer in Bergen op Zoom gehouden, maar ook op uitnodiging op een stal. De vijf onderdelen kunnen eventueel op één à twee dagen gegeven worden.

 

De Pijn van de Agressor

De oorzaak van agressie is bijna altijd emotionele pijn van het boze paard. Ons doel is nooit om het gedrag alleen af te leren, maar om de oorzaak van deze pijn te vinden en te behandelen.

Deze dag duurt van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Trailerladen in Vrijheid

Hoe zou 't zijn als 't touw bij het trailerladen geen functie meer zou hebben? Als jouw paard zonder spanning of druk de trailer in loopt?

Deze middag duurt van 12.00 uur tot 16.00 uur en is deels theorie en deels praktijk met paarden.

Poster

Deurinck Seminars

Sinds 2016 organiseer ik seminars. Vaak komt er een (buitenlandse) gastspreker en soms presenteer ik zelf. De seminars zijn afwisselend Engelstalig of in 't Nederlands.

In mijn seminars staan welzijn en wetenschap centraal, maar de onderwerpen verschillen: van praktische zaken zoals training en huisvesting tot emoties en ethiek. Wetenschap van nu is praktisch, goed te begrijpen en alles behalve stoffig:  daarom ben ik er zo dol op!

Lees hier meer over vorige events:

- Shawna Karrasch

- Sabrina Brando - A Rich Life for Horses

- Calming signals & Emotions

- Shawna Karrasch - Our Next Step

- Eva Meijer & Suzy Deurinck - Een Moreel Paardenkompas

- Hannah Weston - Gymnastic Groundwork

Agenda

Er komen snel weer events aan!

Als je op de hoogte gehouden wil worden, zou ik je zeker inschrijven voor de nieuwsbrief.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Loved loved loved it!!

Suzy wist met haar manier van vertellen het publiek te boeien. Ook haar missie om eigenaar en dier zo optimaal mogelijk te begeleiden in het opbouwen van een band, kwam heel duidelijk naar voren.

Je hebt me heel erg geïnspireerd! Heb nu wel nóg meer vragen dan eerst 😉

Super interessant en hele gezellige sfeer.

Strakke organisatie, bedankt Suzy!

Over Suzy
Veelgestelde vragen
Blog
Instructie
Training
Deurinck Academy
Privacy- en cookieverklaring
Algemene voorwaarden
Contact