contact: info@deurinck.nl

Driehoek van Training

Verbeterde communicatie van instructeur naar eigenaar

Soms ligt de uitdaging niet in het paard of in de hond, maar in de mens. Hoe kan je als instructeur de kennis en emotie van de eigenaar respecteren, en er toch voor zorgen dat nieuwe informatie binnenkomt? Gaat het enkel om de informatiestroom of heeft een eigenaar meer nodig?

“Vanavond kreeg ik de feedback op de video’s. Naast het feit dat het in het begin behoorlijk gek is om jezelf bezig te zien en te horen, heb ik heel wat praktische en nuttige suggesties meegekregen! Het waren niet enkel tips over de communicatie naar de klanten toe, maar ook i.v.m. de organisatie van de lessen. Ik heb er alvast heel wat van opgestoken en kan het iedereen aanraden die wil bijleren.!” – Annelies van Nuffel

 

Coaching voor instructeurs

Ik coach instructeurs om hun interactie met de lesklanten te bekijken en hiervan te leren. Tijdens onze eerste afspraak maak ik video-opnames van een les, die ik vervolgens analyseer. Ik zoek typerende fragmenten uit die jouw kwaliteiten en verbeterpunten weergeven. Na tien dagen hebben we onze tweede afspraak, waarin we samen deze fragmenten bekijken (kan zowel live als online via Skype). Uit de analyse van de opnames komen een aantal werkpunten, die je in een kort verslag van mij samengevat ontvangt. 

Mijn doel is duidelijk: ik wil meer plezier en welzijn. Voor paard/hond, eigenaar en instructeur! 

€395,- Driehoek van training*

 

* Als je de gemaakte afspraak niet na kan komen, vraag ik je om dit minimaal 24 uur van te voren te laten weten. Als je dit later dan 24 ervoor laat weten, wordt 100% van de prijs in rekening gebracht en vervalt deze sessie. Op de coaching zijn de Algemene Voorwaarden (lees hier) van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief (eventuele) reiskosten. Reiskosten worden berekend via Google Maps en zijn €0,25 per km vanaf Bergen op Zoom. De reiskosten voor het live traject betaal je achteraf per 3 maanden.