contact: info@deurinck.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Trailerladen en samen ontspannen naar buiten

maart 30

De wintercursus was zo’n succes dat we door gaan met een vervolg!
Tijdens dit vervolg gaat Suzy dieper in op de twee onderwerpen die tijdens de wintercursus niet aan bod kwamen. Hoewel het een vervolg is op de wintercursus is het zeker ook toegankelijk voor mensen die deze eerste dag niet aanwezig waren.

Voor wie nog niet weet wie Suzy is, een kleine introductie:
Suzy Deurinck van Deurinck – Paardengedrag en welzijn zet als dierwetenschapper en Connection Training Coach haar kennis en praktijkervaring in om paarden en mensen te helpen. Naar een betere relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en keuzevrijheid.
De handvatten die zij bied om met je paard om te gaan zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis en inzichten en ze weet dit zo te brengen dat die wetenschappelijke kennis toegankelijk en toepasbaar wordt.
Door een positieve benadering kan ze helpen de band met je paard te versterken en te werken aan samenwerking zonder dwang.

Deze lentecursus zal gaan over de volgende twee onderwerpen:
Samen ontspannen naar buiten
Schrikt jouw paard buiten overal van? Of gaat het altijd goed tot een bepaald moment? Tijdens dit deel van de dag gaan we in op het verminderen van stress en spanning tijdens een wandeling of buitenrit. Angst wordt nieuwsgierigheid en stress wordt plezier. Samen de wereld ontdekken en op nieuwe plaatsen komen is namelijk één van de leukste dingen om samen met je paard te doen!

Trailerladen en reizen
Eén van Suzy’s specialiteiten is het trailerladen in vrijheid. Door jouw paard niet op te jagen (en ook geen ‘zachte hand’ op de billen te leggen) laten we de keuze bij het paard. Het voordeel is dat de situatie een stuk veiliger wordt, en dat jouw paard leert te communiceren met kleinere signalen. We bespreken ook hoe je van succesvol trailerladen naar succesvol reizen gaat, want dit zijn twee verschillende trainingsdoelen.

Hoewel ook deze dag voornamelijk een theoriedag zal zijn, zal Suzy ook nu weer een en ander in de praktijk demonstreren met Raya en Pippa.
Er zal ruim voldoende gelegenheid zijn voor vragen en voorleggen van trainingsvragen dus het wordt zeker weer een leerzame en inspirerende dag.

Jouw investering: voor slechts €85,- per persoon krijg je een dag vol informatie, tips en heel veel inspiratie om nog meer naar je paard te luisteren en door echt samenwerken een nog betere band met je paard op te bouwen.
Je krijgt onbeperkt koffie, thee en water en tussen de middag is er een lekkere vegetarische lunch. (Heb je dieetwensen, geef dit dan bij opgave door, dan houden we daar rekening mee).

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar mail@francisdierenhomeopathie.nl je krijgt dan alle nodige info per mail toegestuurd.
De dag zal plaats vinden in mijn praktijkruimte – Harderwijkerweg 96 in Uddel – daardoor is er een maximaal aantal deelnemers van 12 en de dag gaat bij minimaal 8 deelnemers door.

Gegevens

Datum:
maart 30