Friends in Freedom is een online traject en bestaat uit video-college's, een discussiegroep, persoonlijke coaching door mij en een uitgebreid werkboek. Het is een intens traject, niet 'zomaar leuk voor erbij', maar je krijgt er een hoop voor terug. 

Het idee is dat je op stal een programma van oefeningen met jouw paard volgt, terwijl je thuis video's kijkt met essentiële achtergrondinformatie en hier opdrachten over maakt. Ik merk dat ik die informatie altijd in mijn lessen probeer te proppen, en dat werkt gewoon niet zo handig.

Met de video's en het werkboek hoeft de theoretische achtergrond dus niet snel-snel tussen de oefeningen door, maar heeft hiermee echt haar eigen plek.

Saai en stoffig is die theorie niet hoor! Een paar voorbeeldjes:
- hoe gebruik je wisselende criteria voor de click
- wanneer kan je druk gebruiken en wanneer niet
- mag je mensen en paarden met elkaar vergelijken?

voorkant Friends in Freedom

De lessen met jouw paard kunnen zowel op stal als online.

Je leert zowel van alles over paardenwelzijn, maar je werkt ook aan hele praktische oefeningen met jouw eigen paard. Plezier in bewegen, de wereld samen ontdekken, ontspanning in gymnastiseren en de dagelijkse verzorging komen allemaal voorbij.

Als laatste -en belangrijkste- punt, leer je in FiF jezelf beter kennen. Omdat we ons richten op het goede, veranderen we ook onze eigen gewoontes en comfort zone. Je ontdekt de kracht van een positieve kijk op de wereld dankzij positieve training. 

Zodra ik meer weet over groepsgrootte, startdata en prijzen, laat ik het in de nieuwsbrief en op sociale media horen. Nog eventjes geduld.

Over Suzy
Veelgestelde vragen
Blog
Instructie
Training
Deurinck Academy
Privacy- en cookieverklaring
Algemene voorwaarden
Contact