contact: info@deurinck.nl

Instructie

Activate your everyday magic

Je voelt een diepe vriendschap met je paard en je wil beter begrijpen wat je paard wil en bedoelt. In de training en omgang zoek je naar zo min mogelijk stress omdat je weet dat jouw paard anders afhaakt én omdat teveel stress simpelweg niet goed aanvoelt.

Je wil graag bijleren van een specialist, maar je blijft altijd kritisch. Klinkt dit bekend? Dan kan ik je zeker helpen!

Suzy traint jouw paard

€35,- 30 minuten
 • + €0.25 per kilometer
 • in straal van 30 km rond Bergen Zoom
 • enkel na intake €55,-
 • voor een ontspannen start of voor het balanceren van motivatie en ontspanning
 • strippenkaart €195,- voor 6 afspraken (3 mnd geldig)

Online instructie (video-analyse)

€55,- 60 minuten
 • geen reiskosten
 • gratis introductiegesprek van 20 minuten
 • videobellen via Skype of Zoom
 • analyse van video-opname (10 min) van jouw training
 • aandacht voor kleine veranderingen in lichaamstaal en timing
 • voorbereiden + bespreken van specifieke oefeningen
 • voor een ontspannen start of voor het vinden van meer ontspannen motivatie
 • strippenkaart €300,- voor 6 afspraken (8 mnd geldig)

Live instructie met jouw paard

€55,- 60 minuten
 • + €0.25 per kilometer
 • in straal van 30 km rond Bergen op Zoom
 • verder dan 30 km: lesroute met min. 4 paarden in de regio
 • strippenkaart €300,- voor 6 afspraken (8 mnd geldig)

Als je de gemaakte afspraak niet na kan komen, vraag ik je om dit minimaal 24 uur van te voren te laten weten. Als je dit later dan 24 ervoor laat weten, wordt 100% van de prijs in rekening gebracht en vervalt deze sessie. Op de sessies zijn de Algemene Voorwaarden (lees hier) van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief (eventuele) reiskosten. Reiskosten worden berekend via Google Maps.

Online instructie

Online...? Het klinkt misschien wat raar voor iets wat zo praktisch is als de training met jouw paard. Maar het werkt verrassend goed. In mijn praktijk zie ik dat de resultaten van online instructie vaak nog beter zijn dan van de live instructie. Mijn online lesklanten gaan vaak als een speer! Zelf de mensen die het vooraf maar raar en onhandig vonden, zijn helemaal om. Volgens mij zit het verschil ‘m hierin:


Jij doet alles. Je leert, onder mijn begeleiding, jezelf op een vriendelijke manier analyseren. Jouw beslissingen worden steeds beter en duidelijker.

(Oke, in het begin is het gek zijn om jezelf op video terug te zien, maar hier ben je binnen no time over heen als je ziet hoe snel je beter wordt.)

IMG8520

Is dit herkenbaar voor jou?

Tijdens de les gaat alles perfect en zijn jouw paard en jij ontspannen, maar als je de volgende dag zelf aan de slag gaat, ben je alles kwijt? Frustratie en spanning!

Soms is ’t feit dat ik -als instructrice- erbij ben, al voldoende om paard en mens te laten ontspannen. Je hebt namelijk iemand aan jouw zijde om op terug te vallen als je 't even niet meer weet. Maar je zit wel met de gebakken peren op de dagen dat ik er niet ben.

Leer vertrouwen op jezelf en op jouw eigen analyse door online instructie. Jij leert niet alleen wanneer je moet clicken, maar je wordt je veel bewuster van jouw eigen lichaamstaal en de invloed hiervan op je paard. 

Voordelen van online instructie

 • Je leert veel van het analyseren van jezelf. En na een korte tijd is het écht niet meer ongemakkelijk. Geloof me.
 • Je leert met een zachte blik naar jezelf kijken. Even vriendelijk naar je paard als naar jezelf . Ik heb veel ervaring met video-analyse van mensen vanuit mijn werk als coach voor hondeninstructeurs, dus ik help je met jouw zelfvertrouwen op film.
 • Video-analyse is super nauwkeurig. We zetten het beeld op pauze en spelen hetzelfde fragment nogmaals af. Vind je het normaal gesproken lastig om alles -neusvleugels, mondspleet, staart, spierspanning van het hele lichaam, stand van de oren, grootte van de ogen, etc, etc- tegelijk in de gaten te houden omdat je niet weet hoe snel je overal moet kijken? Met video’s wordt lichaamstaal een stuk makkelijker te lezen. Je traint je oog, zodat je het later ook in interactie met jouw paard snel kan herkennen.
 • Hagelt het buiten? Of is het 30 graden? Maakt voor ons niet uit. Wij zitten comfortabel binnen dus onze les gaat door. Je bent flexibeler met de tijd, omdat je kan trainen en filmen wanneer je wilt. Online instructie kan altijd: ook in de avond, weekenden of juist vroeg in de ochtend vóór je werk.
 • Geen reiskosten!

Online instructie - Praktisch
Je filmt 10 minuten training van jezelf en jouw paard. Dit kan van verschillende oefeningen en verschillende dagen zijn, maar het kan ook één sessie zijn: dat is allemaal prima. Dit kan gewoon met je telefoon, die je via een mobiel statief aan een boom of bakrand bevestigt.

Je stuurt mij 48 uur vóór onze online instructie deze video, bijvoorbeeld via YouTube en ik bereid jouw video voor. Ik bekijk de video een aantal keer en noteer een aantal punten die ik met je wil bespreken.Tijdens de online instructie bespreken we de huidige oefeningen, maar gaan we ook in op nieuwe oefeningen. Jij geeft natuurlijk aan waaraan je wilt werken en wat je lastig vindt. Als het nodig is, stuur ik je soms nog een video van de nieuwe oefeningen, bijvoorbeeld van Joy en mij.

Klinkt goed?

Probeer online instructie eens zelf. Je kan nu een gratis introductiegesprek inplannen, waarbij ik je laat ervaren hoe ’t werkt. Je hoeft hiervoor niets voor te bereiden of te filmen.

Trailerladen in ontspanning

We werken met positieve bekrachtiging aan:

✿ Plezier (terug)vinden in de samenwerking
✿ Conditietraining en souplesse
✿ Ontspanning rond voertjes
✿ Verlatingsangst
✿ Lichamelijke training zonder opjagen en zwepen
✿ Angst en schrikken
✿ Bijten, trappen en dreigen
✿ Trailerladen
✿ Ontspannen en veilig buiten wandelen
✿ Bewuste en open communicatie
✿ Dagelijkse verzorging
✿ Veiligheid en welzijn bij de bekapper en dierenarts
✿ Geestelijke uitdaging bij boxrust
✿ Jonge paarden

WAT ZEGGEN ANDEREN?

"Mijn paard begon agressief te doen: hij rende op je af en wilde bijten en schoppen. Hem pakken was gewoon geen optie want je kwam nauwelijks in z’n buurt. 

Nu zijn we twee maanden verder en heb ik een heel ander paard! Hij heeft zin om mee te gaan, is vrolijk, en komt met z’n oortjes naar voor naar me toe in de wei. Ik kan hem zo meenemen, maar ook alleen ff aaien of iets lekker geven zonder dat ik gevaar loop."

— NAOMI TIMMERS
Halsteren

"Levisto en ik leren ontzettend veel van Suzy. We hebben nu een aantal lessen gehad en de band tussen mij en m’n paard is een stuk sterker geworden.

Ik weet nu wat ik moet doen in bepaalde situaties en dit allemaal op een positieve manier! Elke training is weer een feestje!"

— KELLY RAAIJMAKERS
Tilburg

"Wij waren voor onze pony Bandiet op zoek naar hulp omdat hij erg veel stress had, en wij niet wisten hoe we dit konden oplossen. We zochten iemand die ons meer zou kunnen leren over paardengedrag en welzijn, én die ons zou kunnen helpen om op een diervriendelijke manier, zonder correcties en dwang, Bandiet te begeleiden. 

Dit hebben we allemaal gevonden in Suzy! Zij is goed voor paard én mens, ze geeft duidelijke adviezen en tips. Nu we een aantal weken met deze tips en adviezen aan de slag zijn gegaan zien we al een hele duidelijke verbetering bij Bandiet! Heel erg bedankt Suzy! We kijken uit naar het vervolg van jouw begeleiding!"

— SYLVIA AERTS
Breda

"Soms is Destiny snel afgeleid en wil ze vooral de omgeving onderzoeken, en soms schiet ze in hyperfocus. Ze is dan zó geconcentreerd op de oefening dat ze zichzelf overvraagt en het contact met mij verliest. Door tijdens de training te concentreren op echte verbinding en de juiste mindset en daarvoor te belonen, zag ik binnen twee sessies al een enorm verschil in onze communicatie.

Ik weet zeker dat met deze stap onze toch al bijzondere band nog veel mooier en sterker gaat worden!"

— MONIQUE DORST
Bergen op Zoom
Over Suzy
Veelgestelde vragen
Blog
Privé begeleiding
Online coaching
Presentaties en clinics
Privacy- en cookieverklaring
Algemene voorwaarden
Contact