Skip to content
contact: info@deurinck.nl

Instructie

Activate your every day magic

Je voelt een diepe vriendschap met je paard en je wil beter begrijpen wat je paard wil en bedoelt. In de training en omgang zoek je naar zo min mogelijk stress omdat je weet dat jouw paard anders afhaakt én omdat teveel stress simpelweg niet goed aanvoelt.

Je wil graag bijleren van een specialist, maar je blijft altijd kritisch. Klinkt dit bekend? Dan kan ik je zeker helpen!

Online instructie met video

€55,- 60 minuten
  • geen reiskosten
  • strippenkaart €425,- voor 8 afspraken*

Live instructie met jouw paard

€60,- 60 minuten
  • + €0.30 per kilometer
  • strippenkaart €465,- voor 8 afspraken*

* = zowel de online als live strippenkaart zijn 10 maanden geldig

Als je de gemaakte afspraak niet na kan komen, vraag ik je om dit minimaal 24 uur van te voren te laten weten. Als je dit later dan 24 uur ervoor laat weten, wordt 100% van de prijs in rekening gebracht en vervalt deze sessie. Op de sessies zijn de Algemene Voorwaarden (lees hier) van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief (eventuele) reiskosten. Reiskosten worden berekend via Google Maps.

Met positieve bekrachtiging werken we aan

✿ Plezier (terug)vinden in de samenwerking

✿ Conditietraining en souplesse

✿ Ontspanning rond voertjes

✿ Verlatingsangst

 

✿ Lichamelijke training zonder zweep

✿ Angst en schrikken

✿ Bijten, trappen en dreigen

✿ Trailerladen

✿ Buiten wandelen

✿ Dagelijkse verzorging

✿ Veiligheid en welzijn bij de bekapper en dierenarts

✿ Geestelijke uitdaging bij boxrust

✿ Jonge paarden

Online instructie

Online...? Het klinkt misschien wat raar voor iets wat zo praktisch is als de training met jouw paard. Maar het werkt verrassend goed. In mijn praktijk zie ik dat de resultaten van online instructie vaak nog beter zijn dan van de live instructie. Mijn online lesklanten gaan vaak als een speer! Zelf de mensen die het vooraf maar raar en onhandig vonden, zijn helemaal om. Volgens mij zit het verschil ‘m hierin:


Jij doet alles. Je leert, onder mijn begeleiding, jezelf op een vriendelijke manier analyseren. Jouw beslissingen worden steeds beter en duidelijker.

(Oke, in het begin is het gek zijn om jezelf op video terug te zien, maar hier ben je binnen no time over heen als je ziet hoe snel je beter wordt.)

Voordelen online

  • Je leert veel van het analyseren van jezelf. Je leert met een zachte blik naar jezelf kijken. Even vriendelijk naar je paard als naar jezelf.
  • Video-analyse is super nauwkeurig. Pauze, even terugspoelen, nogmaals pauze. Zelfs de kleinste signalen leer je zo oppikken. 
  • Onafhankelijk van 't weer of tijdstip van de dag. 
  • Geen reiskosten!

Praktisch
Je filmt 10 minuten training van jezelf en jouw paard. Kan gewoon met je telefoon, die je aan een boom of bakrand hangt.

Je stuurt mij 24 uur vóór onze online instructie deze video, bijvoorbeeld via YouTube en ik bereid jouw video voor. Tijdens de online instructie bespreken we de huidige oefeningen, maar gaan we ook in op nieuwe oefeningen. Jij geeft natuurlijk aan waaraan je wilt werken en wat je lastig vindt. 

Klinkt goed?

Probeer online instructie eens zelf. Je kan een gratis online introductiegesprek inplannen, waarbij ik je laat ervaren hoe ’t werkt. We bespreken dan vooral de technische kant, dus hoe je de video's kunt aanleveren en hoe je 't beste filmt.

Je hoeft hiervoor niets voor te bereiden of te filmen.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

"Mijn paard begon agressief te doen: hij rende op je af en wilde bijten en schoppen. Hem pakken was gewoon geen optie want je kwam nauwelijks in z’n buurt. 

Nu zijn we twee maanden verder en heb ik een heel ander paard! Hij heeft zin om mee te gaan, is vrolijk, en komt met z’n oortjes naar voor naar me toe in de wei. Ik kan hem zo meenemen, maar ook alleen ff aaien of iets lekker geven zonder dat ik gevaar loop."

— NAOMI TIMMERS
Halsteren

"Levisto en ik leren ontzettend veel van Suzy. We hebben nu een aantal lessen gehad en de band tussen mij en m’n paard is een stuk sterker geworden.

Ik weet nu wat ik moet doen in bepaalde situaties en dit allemaal op een positieve manier! Elke training is weer een feestje!"

— KELLY RAAIJMAKERS
Tilburg

"Wij waren voor onze pony Bandiet op zoek naar hulp omdat hij erg veel stress had. We zochten iemand die ons meer zou kunnen leren over paardengedrag en welzijn, én die ons zou kunnen helpen om op een diervriendelijke manier, zonder correcties en dwang, Bandiet te begeleiden. 

Dit hebben we allemaal gevonden in Suzy! Zij is goed voor paard én mens, ze geeft duidelijke adviezen en tips. Nu we een aantal weken met deze tips en adviezen aan de slag zijn gegaan zien we al een hele duidelijke verbetering bij Bandiet! Heel erg bedankt Suzy!"

— SYLVIA AERTS
Breda

"Soms is Destiny snel afgeleid en wil ze vooral de omgeving onderzoeken, en soms schiet ze in hyperfocus. Ze is dan zó geconcentreerd op de oefening dat ze zichzelf overvraagt en het contact met mij verliest. Door tijdens de training te concentreren op echte verbinding en de juiste mindset en daarvoor te belonen, zag ik binnen twee sessies al een enorm verschil in onze communicatie.

Ik weet zeker dat met deze stap onze toch al bijzondere band nog veel mooier en sterker gaat worden!"

— MONIQUE DORST
Bergen op Zoom
Over Suzy
Veelgestelde vragen
Blog
Privé begeleiding
Online coaching
Presentaties en clinics
Privacy- en cookieverklaring
Algemene voorwaarden
Contact