Live Traject

Ben je klaar om niet meer de strijd aan te gaan met je paard? Wil je niet meer boos of gefrustreerd worden, en zoek je juist naar een zachte aanpak? Dan kan ik jullie verder op weg helpen! In een intensief traject op stal laat ik je zien hoe je de training eenvoudig en ontspannen maakt. Je leert kleinere vragen aan je paard te stellen, zodat jouw paard veel makkelijker "Ja!" kan zeggen.

Je leert werken met voer, een clicker en een target, terwijl je paard relaxt en tevreden is. We werken vooral vanaf de grond, maar mogelijk ook vanuit het zadel. 

Werkgebied voor het live traject: een straal van 30 km rond Bergen op Zoom. Valt jouw stal er net buiten? Laat het me weten zodat we kunnen overleggen, misschien is het toch mogelijk dat ik jullie op stal kom helpen.

  • Clickertraining & Target training
  • 1x 90 minuten + 5x 60 min instructie op stal
  • Iedere 2 weken instructie - gedurende 2 maanden
  • Emailcontact tussendoor
  • Inclusief online videoprogramma Starterskit Clickertraining twv €47,-
  • Jouw investering: €495,- (of drie termijnen van ieder €170,-) (excl. reiskosten: €0.30 vanaf Halsteren)
  • Bonus: Besloten Facebook-groep met gelijkgestemde paardenmensen

Wat ga je precies leren?

Het ligt aan jou en je paard waar we op gaan focussen. Met sommige paard-mens combinaties werken we aan verlatingsangst, trailerladen of longeren in vrijheid. Voorbeelden van oefeningen zijn een heuptarget, halsteren en tandenpoetsen. Met andere paarden blijft de focus op een yoga-achtige rust, keuzevrijheid en minder spanning.

We beginnen altijd met de basistraining, zoals het voer rustig aannemen, het target aanraken en de oefening 'blijf'. In de meeste gevallen trainen we zonder halster en touw. We trainen nooit met een zweep of stick. Als de basistraining goed bevestigd is, kan je ook instructie in het rijden krijgen.

Plan een gratis kennismakingsafspraak met Suzy in

Joyce
Martine
Sytske