Online Traject

Je wil je paard beter begrijpen. Dwang en fysieke druk voelen niet meer zo goed nu je je meer verplaatst in je paard.

Maar hoe dan wel? In het online traject vinden jij en je paard het plezier in trainen weer terug. We videobellen 1x per twee of drie weken en analyseren samen korte stukjes video-opname van jullie training. Je leert werken met voer, een clicker en een target, terwijl je paard relaxt en tevreden is. We werken vooral vanaf de grond, maar mogelijk ook vanuit het zadel. 

Video-analyse werkt in paardentraining heel fijn en efficient. Je hoeft niet meer alles tegelijk te doen, maar je kan in alle rust je oog trainen om meer te zien. Want pas als je 't ziet, kan je er iets mee in training!

  • Clickertraining & Target training
  • Privé begeleiding: 6x online instructie van 60 min
  • Video-analyse van jullie training
  • Via Zoom of Skype
  • Emailcontact tussendoor
  • Jouw investering: €350,- (of twee termijnen van ieder €180,-)
  • Bonus: Besloten Facebook-groep met gelijkgestemde paardenmensen

Wat ga je precies leren?

Het ligt aan jou en je paard waar we op gaan focussen. Met sommige paard-mens combinaties werken we aan verlatingsangst, trailerladen of longeren in vrijheid. Voorbeelden van oefeningen zijn een heuptarget, halsteren en tandenpoetsen. Met andere paarden blijft de focus op een yoga-achtige rust, keuzevrijheid en minder spanning.

We beginnen altijd met de basistraining, zoals het voer rustig aannemen, het target aanraken en de oefening 'blijf'. In de meeste gevallen trainen we zonder halster en touw. We trainen nooit met een zweep of stick. Als de basistraining goed bevestigd is, kan je ook instructie in het rijden krijgen. Lees hier Huisregels Online Traject .

Plan een gratis kennismakingsafspraak met Suzy in

Alexandra
Annemiek
Francis
Frederieke