Privé Begeleiding

€55,- per uur*

Live: ik kom naar jullie stal toe. Na iedere live sessie ontvang je een persoonlijke voice recording met een samenvatting en jullie huiswerk.

Online: via Skype. Het grote voordeel van online begeleiding is dat je soms wat dieper in kan gaan op de oorzaak van gedrag. We kunnen in alle rust overleggen en strategieën bespreken, zonder dat je jouw paard in de gaten moet houden. Jij kan je beter focussen en je hoeft natuurlijk geen reiskosten te betalen. Wil je meer weten over online begeleiding? Lees hier verder.

Ben je benieuwd hoe andere mensen mijn privé begeleiding hebben ervaren? Lees het hier.

Niet met druk, maar met inzicht en empathie bouwen we aan de vriendschap tussen paard en mens

Hoe mooi is het als jouw paard denkt: “Yes, mijn mens is mijn beste vriend op twee benen! “. We werken met positieve bekrachtiging (lees meer over mijn aanpak). We kunnen aan onder andere deze gebieden werken:

✿ Plezier (terug)vinden in de samenwerking

✿ Lichamelijke training zonder opjagen en zwepen

✿ Angst en schrikken

✿ Bijten, trappen en dreigen

✿ Trailerladen

✿ Ontspannen en veilig buiten wandelen

✿ Bewuste en open communicatie

✿ (Dagelijkse) verzorging, zoals veiligheid en welzijn bij de bekapper en dierenarts

Je voelt een diepe vriendschap met je paard, en je wil beter begrijpen wat je paard wil en bedoelt. In de training en omgang zoek je naar zo min mogelijk stress omdat je weet dat jouw paard anders afhaakt én omdat teveel stress simpelweg niet goed aanvoelt. Je wil graag bijleren van een specialist, maar je blijft altijd kritisch. Je zoekt naar achterliggende redenen en ben niet snel onder de indruk van uitspraken zoals ‘zo doen we het altijd al‘. Klinkt dit bekend? Dan kan ik je vast verder helpen!

We kiezen samen doelen die bij jou en paard passen. Je krijgt per sessie oefeningen als huiswerk mee, waarmee je zelf aan de slag gaat. Onze focus ligt op plezier voor zowel jou als je paard. We willen niet alleen dat jouw paard iets doet, we willen ook dat jouw paard het leuk vindt en er zelfs naar uitkijkt! 

* Als je de gemaakte afspraak niet na kan komen, vraag ik je om dit minimaal 24 uur van te voren te laten weten. Als je dit later dan 24 ervoor laat weten, wordt 100% van de prijs in rekening gebracht en vervalt deze sessie. Op de sessies zijn de Algemene Voorwaarden (lees hier) van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief (eventuele) reiskosten. Reiskosten worden berekend via Google Maps en zijn €0,25 per km vanaf Bergen op Zoom.  

Mijn paard begon agressief te doen: hij rende op je af en wilde bijten en schoppen. Hem pakken was gewoon geen optie want je kwam nauwelijks in z’n buurt. Nu zijn we twee maanden verder en heb ik een heel ander paard! Hij heeft zin om mee te gaan, is vrolijk, en komt met z’n oortjes naar voor naar me toe in de wei. Ik kan hem zo meenemen, maar ook alleen ff aaien of iets lekker geven zonder dat ik gevaar loop.

Evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.