Trailerladen in vrijheid 28 april

*Let op: deze ochtend gaat niet over hoe je jouw paard kan dwingen om zo snel mogelijk de trailer in te gaan. We gebruiken geen longeerlijnen, touwen, zwepen of andere manieren om onfeestelijke druk te zetten. Het is goed mogelijk dat niet alle paarden helemaal zullen laden omdat ze er nog niet klaar voor zijn. Dat is geen probleem, omdat de demo-paarden al thuis zijn en dus lekker nergens naar toe hoeven 🙂 .

Inschrijving onderaan deze pagina

Deze ochtend/middag zal ik je laten zien hoe je jouw paard de trailer kan laten onderzoeken en hoe je de trailer een favoriete plek kan maken. We maken gebruiken van nieuwsgierigheid, spel, ontspanning en vriendschap. Omdat ik zonder halster of touw werk, gaan we op het tempo van het paard.

We beginnen met verdiepende achtergrond over trailerladen, welzijn en empathie en vervolgens geef ik een demo met vier verschillende paarden.

Paarden

Joy (21 jr): de trailer is haar speeltuin, maar ze kan nog wel eens last krijgen van verlatingsangst als ze denkt dat haar vrienden vertrekken met de trailer.
Isa (19 jr): is veel op pad geweest, kent het reizen door en door en geniet er intens van. Ze is echter vooral bekend met de vrachtwagen, dus de trailer is iets heel nieuws voor haar.
Tommy (8 jr): is soms wat onbehouden, maar een enorme knuffel. Tommy is, netzoals Isa, vooral bekend met de vrachtwagen. De trailer bezorgt hem stress, maar Tommy is gemakkelijk weer in zijn ‘spel-modus’ te krijgen als de stress niet te ver oploopt.
Yara (2 jr): de wereld is voor haar super interessant en ze wil alles uitproberen! Ze is nog niet goed bekend met de trailer, en moest bovendien laatst onverwachts naar de kliniek. De trailer vond ze toen niet zo leuk.

Programma 28 april

9.30 uur ontvangst met thee, koffie en iets lekkers
10.00 uur start met presentatie
10.15 uur pauze
10.30 uur start met demonstratie
13.00 uur einde

Praktisch

Adres: Fok- en pensionstal de Puit | Langeweg zuid 14, 4758 Standdaarbuiten

Weersomstandigheden: de demo zal buiten plaats vinden. Als het erg slecht weer is, zal de dag worden verzet. Als je op de nieuwe dag niet kan, krijg je natuurlijk 100% van het bedrag terug. Met een klein beetje miezer is het geen probleem, maar we hoeven niet de hele tijd in de stortregen te staan hé.

Toilet: er is een toilet op het tankstation, dat vlakbij is. Tijdens de pauze kunnen we allemaal de benen strekken en naar daar wandelen.

Groepsgrootte: er is plek voor maximaal acht toeschouwers. Ik vind het belangrijk dat iedereen tijd heeft om vragen te stellen en de paarden goed te kunnen zien.

Prijs: €59.95 incl. BTW, koffie, thee en iets lekkers

Inschrijfformulier 28 april

>>Je ontvangt binnen één week de factuur. Deze is voor jouw eigen boekhouding. >>Annuleringen vóór 1 april worden terugbetaald. Hierna kan ik je helpen jouw ticket te verkopen aan een andere geïnteresseerde. >> Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de terms & conditions.